Met uw Belgische draver veel geld verdienen op Nederlandse
bodem!

Boko Stables Trotting Classics Tour

Met een jaarlijkse injectie van 415.000 Euro is de Boko Stables Trotting Classics Tour  hét nieuwe initiatief waar  de hele drafsport beter van wordt! 

De Trotting Classics Tour is een nieuw circuit voor twee-, drie-, en vierjarigen met een totaal prijzengeld van liefst 415.000 Euro per jaar met daarbovenop nog 100.000 Euro voor de eventuele Triple Crown-winnaar!

De doelstelling van de Trotting Classics Tour is het laten groeien van de drafsport waardoor de continuïteit van de sport gewaarborgd blijft.

Het TCT-programma omvat 12 leeftijdskoersen voor paarden uit heel Europa, ongeacht de nationaliteit, verreden op Nederlandse drafbanen. Daarnaast zullen er jaarlijks 12 satelliet koersen georganiseerd worden. In totaal zorgt de Trotting Classics Tour voor 24 nieuwe koersen. 

De Trotting Classics Tour biedt een belangrijk nieuw perspectief voor eigenaren, fokkers, trainers, banen, bezoekers én wedders.

De Trotting Classics Tour wijkt af van de bestaande klassieke koersen en stake-programma’s (prijzengeld 100% gefinancierd door eigenaren), omdat in het TCT-programma ca. 150.000 Euro van het prijzengeld wordt bijgedragen door sponsoren en  organiserende banen.

Jaarlijks 12 nieuwe internationale klassieke koersen en 12 satelliet koersen met een totale dotering van ruim
€. 415.000 per jaar!

Boko Stables Trotting Classics Tour

Nieuw perspectief voor eigenaren, fokkers, trainers, banen, wedders en publiek!

De Trotting Classics Tour heeft als doelstelling het laten groeien van de drafsport waardoor de continuïteit van de sport gewaarborgd blijft!

Met onze doelstelling bieden we een breed perspectief voor alle geledingen binnen de sport, van eigenaar tot fokker en van trainer tot wedder!

Een kleine greep uit de vele voordelen die de Trotting Classics Tour te bieden heeft:

Trotting Classics
Tour!

Voordelen voor alle
deelnemers in
de drafsport!

De eerste
TCT
koersen
starten
al in 2021!

Boko Stables Trotting Classics Tour

U kunt in 2021 reeds profiteren van de voordelen van de Boko Stables Trotting Classics Tour! Schrijf nu uw paard(en) in!

Met de paarden die in 2019 geboren zijn, de huidige jaarlingen, kunt u al in 2021 starten in de TCT-koersen voor tweejarigen. 

Met de Trotting Classic Stake Race (int.), de Derby der Tweejarigen (int.) en de Gold Cup der Tweejarigen (int.) wordt een begin gemaakt met de Trotting Classics Tour. In deze drie koersen wordt €. 90.000 aan prijzengeld verdeeld.

In 2022 omvat de Trotting Classics Tour dan de koersen voor tweejarigen én de driejarigen terwijl de serie in 2023 voor de eerste keer compleet is met koersen voor twee-, drie- en vierjarigen! 

U kunt uw Belgisch of Frans geregistreerd jaarling inschrijven in het TCT-programma. Inschrijven van uw jaarling kan t/m uiterlijk 10 januari 2021!

De Trotting Classic Tour biedt eigenaren drafsport van Internationaal niveau op Nederlandse bodem!

belgische_vlag_eigen
nl_vlag

Wees erbij en win de Derby der Lage Landen
met €. 100.000 prijzengeld

Sponsoring
met
mega
exposure!

Een unieke kans voor uw bedrijf!

Internationale exposure voor uw bedrijf en een uitgelezen kans om uw netwerk te onderhouden!

De drafsport heeft zich ontwikkeld tot een netwerk omgeving waar u uw relaties graag mee naar toe neemt. Culinair genieten in een schitterende ambiance met als extra ingrediënt het wedden op het winnende paard.

De Trotting Classics Tour biedt uw bedrijf diverse mogelijkheden om zich op zowel nationaal als internationaal niveau  te presenteren. Een koers op naam, een jaarlijkse reis met alle sponsoren en elke TCT-meeting een uitnodiging voor u en uw gasten.

Sponsoren kan op twee niveau’s. U kunt Platinum of Gold sponsor worden.  Op de speciale sponsorpagina leest u alles over de verschillende mogelijkheden.

Meer dan 35% van het totale prijzengeld wordt gefinancierd uit sponsoring!

Het aanmelden is begonnen!

2022

Meld nu uw jaarlingen aan!

Na de succesvolle start van de Trotting Classics Tour in 2020 is het nu de tijd om uw jaarlingen (geboren in 2020) aan te melden voor de Trotting Classics Tour! Mis het niet!

Aanmelden mogelijk t/m 31 december!