Boko Stables
Trotting Classics Tour

Recente winnaars

Met uw Belgische draver veel geld verdienen op Nederlandse
bodem!

Boko Stables Trotting Classics Tour

Met een jaarlijkse injectie van ruim  500.000 Euro is de Boko Stables Trotting Classics Tour  hét nieuwe initiatief waar  de hele drafsport beter van wordt! 

De Trotting Classics Tour is een nieuw circuit voor twee-, drie-, en vierjarigen met een totaal prijzengeld van ruim 500.000 Euro per jaar. Het initiatief is gestart in 2020.

De doelstelling van de Trotting Classics Tour is het laten groeien van de drafsport waardoor de continuïteit van de sport gewaarborgd blijft.

Het TCT-programma omvat minimaal 20 klassieke koersen voor paarden uit heel Europa, ongeacht de nationaliteit, verreden op Nederlandse  en Duitse drafbanen. Daarnaast zullen er jaarlijks minimaal 25 satellietkoersen  en/of troostfinales georganiseerd worden. In totaal zorgt de Trotting Classics Tour voor minimaal 45 nieuwe koersen. 

De Trotting Classics Tour biedt een belangrijk nieuw perspectief voor eigenaren, fokkers, trainers, banen, bezoekers én wedders.

De Trotting Classics Tour wijkt af van de bestaande klassieke koersen en stake-programma’s (prijzengeld 100% gefinancierd door eigenaren), omdat in het TCT-programma minimaal 100.000 Euro van het prijzengeld wordt bijgedragen door sponsoren. Daarnaast dragen de organiserende banen  ca. 45.000 Euro aan het prijzengeld bij.

Jaarlijks 20 nieuwe internationale klassieke koersen en minimaal 25 satellietkoersen en/of troostfinales met een totale dotering van ruim
€. 500.000 per jaar!

Boko Stables Trotting Classics Tour

Nieuw perspectief voor eigenaren, fokkers, trainers, banen, wedders en publiek!

De Trotting Classics Tour heeft als doelstelling het laten groeien van de drafsport waardoor de continuïteit van de sport gewaarborgd blijft!

Met onze doelstelling bieden we een breed perspectief voor alle geledingen binnen de sport, van eigenaar tot fokker en van trainer tot wedder!

Een kleine greep uit de vele voordelen die de Trotting Classics Tour te bieden heeft:

sponsor winnaar klassement fokkers

Trotting Classics Tour!

Voordelen voor alle deelnemers in
de drafsport!

Boko Stables Trotting Classics Tour

Jaarlijks profiteren van de voordelen van de Boko Stables Trotting Classics Tour! 

Jaarlijks kunt u uw jaarlingen aanmelden om te kunnen starten in de TCT-koersen voor twee-, drie- en vierjarigen.

Met de Trotting Classic Stake Race (int.), de Derby der Tweejarigen (int.) en de Gold Cup der Tweejarigen wordt een begin gemaakt met de Trotting Classics Tour. In deze drie koersen wordt €. 95.000 (excl. fokpremie) aan prijzengeld verdeeld.

De Trotting Classics Touris sinds 2023 compleet en omvat nu koersen voor twee-, drie- én vierjarigen. 

Buitenlands geregistreerde jaarlingen die definitief zijn ingevoerd in het Nederlandse stamboek zijn  automatisch ingeschreven. Buitenlands geregistreerde jaarlingen die niet definitief zijn ingevoerd dienen jaarlijks uiterlijk 31 december van ieder kalenderjaar ingeschreven te worden!

De Trotting Classic Tour biedt eigenaren drafsport van Internationaal niveau op vaderlandse bodem!

belgische_vlag_eigen
nl_vlag

Wees erbij en win de
Derby der Lage Landen
met €. 100.000 prijzengeld

Een unieke kans voor uw bedrijf!

Internationale exposure voor uw bedrijf en een uitgelezen kans om uw netwerk te onderhouden!

De drafsport heeft zich ontwikkeld tot een netwerk omgeving waar u uw relaties graag mee naar toe neemt. Culinair genieten in een schitterende ambiance met als extra ingrediënt het wedden op het winnende paard.

De Trotting Classics Tour biedt uw bedrijf diverse mogelijkheden om zich op zowel nationaal als internationaal niveau  te presenteren. Een koers op naam, een jaarlijkse reis met alle sponsoren en elke TCT-meeting een uitnodiging voor u en uw gasten.

Sponsoren kan op twee niveau’s. U kunt Platinum of Gold sponsor worden.  Op de speciale sponsorpagina leest u alles over de verschillende mogelijkheden.