Overige stakeholders

Belangrijke perspectieven voor alle stakeholders.

Banen

  • Opwaardering van de klassiekers. Koersdagen worden een extra belevenis met potentieel meer bezoekers, meer horeca omzet en meer wedomzet.
  • Dit plan gaat uiteindelijk een groter paardenbestand genereren. Door dit grotere paardenbestand kunnen er meer koersen worden verreden en kunnen velden beter gevuld worden. Tevens zal het aantal meetings toenemen!

Totalisator

  • Opwaardering klassiekers, koersdagen met potentieel meer wedders (online en offline). Meer interesse vanuit buitenlandse wedders.
  • Dit plan gaat uiteindelijk een groter paardenbestand genereren. Daarmee kunnen er meer koersen worden verreden en zal tot meer omzet leiden.

Bezoekers en wedders

  • Topmeetings met veel publiek, meer ambiance en verhoogde spanning!
  • Meer wedomzet en daardoor hogere uitbetalingen op de totalisator.

Veilingorganisaties (Wolvega International Yearling Sale)

  • Hogere prijzen voor de jaarlingen generen hogere veilinggelden!

 

 

ZEturf is heel erg blij met dit initiatief. De gegarandeerde prijzengelden en duidelijke voorwaarden in combinatie met de onderliggende visie biedt voor alle stakeholders hoop en perspectief. Het businessmodel, de sponsorpakketten en de bijhorende exposure zorgen ervoor dat het een concept is dat op de lange termijn houdbaar is. Een goede basis voor zowel breedte als topsport.

Met de Trotting Classics Tour ontstaat topsport en bij topsport mooie verhalen die verteld kunnen en moeten worden. Hierdoor zal de drafsport toegankelijker worden voor een breder en nieuw publiek en nog interessanter voor de (nieuwe) nationale- en internationale wedder.

ZEturf steunt al decennia de nationale en internationale draf- en rensport en ik hoefde er dan ook niet lang over na te denken de TCT te ondersteunen.

We gaan er met alle stakeholders een succes van maken!
Paul Klomp
Managing Director ZE Betting & Gaming